Dviratai-Thermowave komandos narys Einoras Šulskus, S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio per Atlantą 80-mečiui paminėti apvažiavo Neries upę dviračiu per 48 val. Viso nuvažiuota 500 km. Einoras startavo gegužės 24 d. finišavo 26 d.

Einoro mintys prieš važiavimą:

S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio per Atlantą 80-mečiui paminėti minsiu dviračiu Neries krantu esančiu Lietuvos teritorijoje. Tikslas: 497-ių kilometrų trasą įveikti ne daugiau kaip per 48 valandas, bendras trasos sukilimas 4500 metrų. Startas gegužės 24 dieną 18 valandą nuo Vingio parke esančio mini zoo, finišas planuojamas gegužės 26 dieną sekmadienį 18 valandą ten pat.

Reikalingas moralinis palaikimas :)

 

Einoro mintys po važiavimo: 

Trijų metų svajonę išpildžiau! Po maždaug 250 kilometrų supratau, jei nepadarysiu to dabar, niekad nepadarysiu... Pravažiavau, nes Mindaugo ir Bernadetos man suteiktas "servisas" buvo nepriekaištingas, Sauliaus Speičio galinį ratą be galo miela buvo matyti. Didelis ačiū ir Mantui Masalskiui, kuris antrąją naktį per lietų gendant jo dviračiui nepaliko manęs, nors minčių ir buvo.  Ačiū ir Mindaugui Zlatkui, ir Kasparui Žiūraičiui, ir Pauliui Bakučiui, ir Zenei.

Pirmą naktį dar pilnas jėgų pravažiavau nesunkiai vienas, bet su mintimis vistiek teko kovot, o antrąją naktį merkiant lietui per molynus vienam būtų be šansų, neberasčiau motyvacijos. Atskira padėka ir musu fotografams Mariui ir Juliui, pamačius juos 30% motyvacijos sugrįždavo:)
Ačiū ir mane išlydėjusiems ir pasitikusiems, ir visiems palaikiusiems! 

Buvo keli kritimai, vienas jų stipresnis, tada vos nepradėjo "traukti kojos", visa kelionę nesugebėjau išjungti tos smegenų dalies, kuri blaiviai mastydama psichologiškai varė mane i neviltį. Sveikatos prasme, sakyčiau, kad prasisukau net labai gerai, aišku dėka ilgų treniruočių. Po važiavimo pirmą parą judu sulėtintai, bet skausmo niekur nejaučiu, na gal tik tiek, kad visą dieną tirpsta pirštai.
Sėdimosios vos nepraradau antros nakties pabaigoj, kai pasikeičiau į paprastą "pampersą". 30 kilometrų prireikė suprast koks skirtumas tarp paprasto "pamperso" ir Assos "pamperso".
Beje, labai nepasisekė, kad kažkas atsitiko su pulsometro diržu ir visą kelionę negalėjau sekt pulso. Iki 440 kilometro sudegintų kalorijų buvo 15460 kcal.

Didžiausia motyvacija buvo  tikslas dėl kurio minu,  man buvo labai svarbu S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio per Atlantą 80-ečio paminėjimas. 

Ačiū visiems, kurie palaikė mane ir trasoje, ir mintyse !!!